Camere & Tarife

Hotelul ANCA*** - Eforie Nord este clasificat la standardul de 3 stele si detine 44 de camere duble si 1 single, situate in doua corpuri separate.

* Hotelul dispune de parcare proprie in interiorul unitatii, in limita locurilor disponibile. Nu se fac rezervari pentru locul de parcare.

 

Pentru Oferte de Cazare va rugam sa solicitati mai multe detalii prin e-mail :                     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Servicii de masa:

- Mic dejun - continental - 30 lei/zi/adult sau copil peste 12 ani.

- Mic dejun - continental - 15 lei/zi/ copil cu varsta de 5-11.99 ani

              sau

Telefon: 0758 047 117

CAZARE COPII (IN CAMERA CU 2 ADULTI):

- 2 adulti + 1 copil 0-4.99 ani, copilul beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar;

- 2 adulti + 2 copii 0-4.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare si mic dejun gratuita, fara pat suplimentar, iar pentru al 2-lea copil se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar .

- 2 adulti + 1 copil 5-11.99 ani, copilul beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar.

- 2 adulti + 2 copii 5-11.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru pat suplimentar.

- 2 adulti + 2 copii, primul 0-4.99 ani, iar al 2-lea 5-11.99 ani - primul beneficiaza de cazare gratuita, iar al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

- 2 adulti + 1 copil peste 12 ani, achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar

- 2 adulti + 2 copii peste 12 ani, primul copil achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita 30% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar.

- al 3-lea adult achita 100% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

ATENTIE:


Rezervarile se considera ferme doar daca se achita un avans de minim 30 % din valoarea sejurului.

In caz de anulare se pierde contravaloarea avansului sau 30% din valoarea sejurului daca s-a achitat integral , restul se restituie in maxim 5 zile lucratoare.

In cazul micsorarii duratei sejurului dupa efectuarea formalitatilor de check-in ,nu se considera anulare ci scurtare si nu se restituie contravaloarea pentru partea din sejur ramas neonorat

Hotel Anca *** Google Map