Termeni si Conditii

Hotel ANCA*** - Eforie Nord isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
1. Informatii personale
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Hotel ANCA*** - Eforie Nord. Hotel ANCA***- Eforie Nord nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.
2. Drepturile utilizatorului
Hotel ANCA*** - Eforie Nord garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Hotel ANCA*** - Eforie Nord.
3. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Hotel ANCA*** - Eforie Nord pentru confirmarea rezervarilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Hotel ANCA*** - Eforie Nord se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Hotel ANCA*** - Eforie Nord.
Hotel ANCA*** - Eforie Nord se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Hotel ANCA*** - Eforie Nord, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Hotel ANCA*** - Eforie Nord.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Hotel ANCA*** - Eforie Nord SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
4. Copyright
Intregul continut al site-ului Hotel ANCA*** - Eforie Nord – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Hotel ANCA*** - Eforie Nord si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Hotel ANCA*** - Eforie Nord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
5. Mod de lucru.
Prin accesarea site-ului Hotel ANCA*** - Eforie Nord, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hotel ANCA*** - Eforie Nord, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Hotel ANCA*** - Eforie Nord in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Pe site-ul Hotel ANCA*** - Eforie Nord se pot face cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in maxim 4 ore, de luni pana duminica intre 9:00 si 17:00.
Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Hotel ANCA*** - Eforie Nord.
6. Sosire si plecare (check-in si check-out)
Cazarea se face incepand cu ora 16:00 si eliberarea camerelor se face pana in ora 12:00.
La solicitarea clientilor si cand Hotel ANCA*** - Eforie Nord dispune de spatii se pot aplica conform practicii internationale tarife speciale pentru ramanerea dupa ora 12.00 in camera astfel: pentru ramanerea pana la ora 15.00 se va incasa 25% din tariful cazarii/noapte afisat la receptie si pentru ramanerea pana la ora 18:00 se va incasa 50% din tariful afisat. Pentru ramanerea dupa ora 18.00 indiferent la ce ora va pleca clientul, se va aplica tariful total afisat.
Bagajele pot fi pastrate la camera de bagaje fara plata timp de 24 de ore si cu plata pentru o durata mai mare de 24 de ore.
7. Cazare si program de functionare
Cazarea fiecarei persoane se face prin completarea fisei de anuntare a sosirii pe baza actului de identitate.
Clientii care solicita cazarea in camere single dar nu li se pot oferi decat camere duble (twin) in regim de ocupare "single" li se va face o reducere din tariful afisat pentru camera dubla.
Copiii 0-11,99 ani(maxim 1 in camera) beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun, iar copiii peste 12 ani achita  achita 50%=1/4 din tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar fara mic dejun.
Micul dejun se serveste zilnic intre 08:00 si 10:00 A.M. in restaurantul Hotelui ANCA*** - Eforie Nord . Pe terasa puteti servi produsele de Bar zilnic intre orele 11:00-22:00.

Poarta de acces spre plaja-Strada Aleea Belona se deschide la ora 6:00 si se inchide la ora 22:00.Poarta de acces auto - Strada Marii se deschide la ora 5:00 si se inchide la ora 01:00.Pentru acces va rugam sa contactati receptia hotelului la numarul de telefon 0758047117.


8. Anulari / nesosiri
Rezervarile se considera ferme doar daca se achita un avans de minim 30 % din valoarea sejurului.In caz de anulare se pierde contravaloarea avansului sau 30% din valoarea sejurului daca s-a achitat integral , restul se restituie in maxim 5 zile lucratoare.In cazul micsorarii duratei sejurului dupa efectuarea formalitatilor de check-in ,nu se considera anulare ci scurtare si nu se restituie contravaloarea pentru partea din sejur ramas neonorat.

9. Plata serviciilor si Tarife
Este acceptata plata numerar(RON), carti de credit si transfer bancar.
Hotel ANCA*** - Eforie Nord accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro,
Tarifele afisate in site includ TVA dar nu includ micul dejun. Exceptiile sunt specificate clar pe site.
Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.
10. Plati / garantii
Efectuarea rezervarilor prin site-ul Hotel ANCA*** - Eforie Nord este gratuita. Plata serviciilor rezervate se va face integral la receptia hotelului in momentul cazarii, sau in avans catre Hotel ANCA*** - Eforie Nord. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si poate fi inscris in campul 'Mesaj'. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.
11. Siguranta si responsabilitati
Hotelul ANCA*** - Eforie Nord este dotat cu sisteme electronice omologate, spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Desi sunt luate masuri de precautie, recomandam folosirea seifului de la receptie pentru depozitarea valorilor. Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incita hotelului, spatiului de joaca, restaurantului si teraselor.
"Clientul este raspunzator fata de Hotel ANCA*** - Eforie Nord pentru daunele provocate celorlalti clienti sau personalului, cladirilor, mobilierului si echipamentelor hotelului daca greseala / intentia le poate fi imputata."Ne rezervam dreptul de a debita cardul oaspetilor nostri, independent de dorinta lor, in cel putin urmatoarele cazuri: cand se pleca fara a se achita, cand prin activitatea turistului s-au produs stricaciuni sau distrugeri, cand s-a plecat cu obiecte care nu apartin turistului . Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii politicii hotelului nostru, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica rigorile legii.

Raspunderea Hotelului ANCA*** - Eforie Nord se limiteaza la valorile depuse in seiful de la receptie. Raspunderea Hotelului ANCA*** - Eforie Nord nu se extinde asupra autovehiculelor sau incarcaturii acestora.
Hotel ANCA*** - Eforie Nord isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea pe terasa a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti clienti.
12. Protectia Mediului
Reprezinta o preocupare permanenta pentru Hotel ANCA*** - Eforie Nord. Lenjeria si prosoapele se schimba la 3 respectiv 2 zile cazare sau la cererea clientului.Pentru a ne semnala dorinta dumneavoastra de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape va rugam sa le lasati pe jos in baie.
13. Informatiile introduse de utilizator
Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Hotel ANCA*** - Eforie Nord poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Hotel ANCA*** - Eforie Nord poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Hotel ANCA*** - Eforie Nord si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans.
14. Litigii
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Termeni si conditii' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Hotel ANCA*** - Eforie Nord. In cazul unor eventuale conflicte intre Hotel ANCA*** - Eforie Nord si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
15. Dispozitii finale
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Hotel ANCA*** - Eforie Nord isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Hotel ANCA*** - Eforie Nord, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Hotel ANCA*** - Eforie Nord nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Hotel ANCA*** - Eforie Nord, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Hotel Anca *** Google Map