Camere & Tarife

Hotelul ANCA*** - Eforie Nord este clasificat la standardul de 3 stele si detine 44 de camere duble si 1 single, situate in doua corpuri separate.

* Hotelul dispune de parcare proprie in interiorul unitatii, in limita locurilor disponibile. Nu se fac rezervari pentru locul de parcare.

Pentru Oferte de Cazare va rugam sa solicitati mai multe detalii prin e-mail :                     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

               sau

elefon: 0758047117

*Valoarea micului dejun este de 27 lei / persoana / zi si nu este inclus in tariful camerei.

*Patul suplimentar reprezinta 50%=1/4 din valoarea unui loc de cazare.

CAZARE COPII (IN CAMERA CU 2 ADULTI):

- copiii 0-11,99 ani (maxim 1 in camera) beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun (daca se solicita mic dejun).

- copiii peste 12 ani (maxim 1 in camera) achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar si achita 100% din valoarea micului dejun (daca se solicita mic dejun).

ATENTIE:


Rezervarile se considera ferme doar daca se achita un avans de minim 30 % din valoarea sejurului.

In caz de anulare se pierde contravaloarea avansului sau 30% din valoarea sejurului daca s-a achitat integral , restul se restituie in maxim 5 zile lucratoare.

In cazul micsorarii duratei sejurului dupa efectuarea formalitatilor de check-in ,nu se considera anulare ci scurtare si nu se restituie contravaloarea pentru partea din sejur ramas neonorat

View the embedded image gallery online at:
http://hotelanca.ro/camere-tarife.html#sigFreeIdc46aa6964e

Hotel Anca *** Google Map